Metodologia

En el meu món, la natura ocupa el seu espai, les persones vivim d’una manera harmònica i creem a través de projectes organitzacionals i socials. Visc i treballo per aixó, i per gaudir-ne.

Molt probablement, a la teva empresa li cal construir una cultura flexible, d’adaptació, de col·laboració, de confiança, d’innovació, de compromís, d’alt nivell tecnològic i, segurament, et dirigeixes cap a la internacionalització —o ja hi ets de ple—.

T’ofereixo col·laboració des de la meva experiència en la direcció de departaments de persones i en l’organització, des de la comprensió experta de les dinàmiques organitzacionals i des de la facilitat per fer les coses fàcils.

Poso al servei d’organitzacions, equips i persones, una metodologia de desenvolupament que es caracteritza per quatre aspectes:

Permet al·linear els interessos de les persones amb la visió i la missió de l’empresa, els objectius i els valors, tot reafirmant les bases estructurals que faran més fàcil el fet d’afrontar qualsevol pla que l’empresa necessiti portar a terme. Afloren, com a resultats, el compromís, una visió comuna i unes línies d’actuació consensuades i codissenyades per a tots els participants.

Aporta coneixements i experiència en la utilització de tècniques i eines innovadores per activar el desenvolupament de l’organització.

Permet tractar les relacions entre les persones, els conflictes, els bloquejos, els rols inadequats i les dificultats, a més de connectar amb l’energia de l’equip i l’organització des d’una visió més elevada, completa i integradora que activa recursos i aprenentatges nous per situar l’equip en un estadi diferent. Afloren, com a resultat, la cohesió, la creativitat, la confiança i un grau d’excel.lència més elevat.

La forma sempre és especialment exquisida, segura i respectuosa amb les persones a l’hora de desenvolupar el treball. Aflora, com a resultat, un clima de benestar i harmonia.