Persones i grups

En aquests tallers aprofundim en el desenvolupament de les competències i de les habilitats de les persones per tal de facilitar la seva capacitat de ser contractades o d’auto-ocupar-se si no estan treballant, per facilitar la seva adaptació a les necessitats de l’empresa i millorar resultats si estan treballant i per aplicar-les a l’àrea de l’educació o la família, si són formadors o pares.

Tallers i activitats formatives per a grups

Organitzats per Ajuntaments, Centres de Formació, Associacions, Centres Educatius o tallers oberts adreçats a qualsevol persona que vulgui conèixer i experimentar aquests coneixements

  • Automotivació i desenvolupament de competències
  • Intel·ligència emocional i coaching per al dia a dia

Demana informació dels propers tallers previstos.

Processos de coaching personal. Acompanyament de persones que vulguin canviar aspectes de les seves vides o viure d’una manera diferent.

El coaching és un procés que es desenvolupa en el marc d’una relació professional entre el coach i el client (o coachee). Consisteix en una conversa poderosa que facilita la consecució de resultats, que el client estableix en forma d’objectius. La conversa flueix a través de les preguntes del coach, que provoquen la reflexió i l’acció en el client. El coach no transmet coneixements, el coach facilita que el client identifiqui les seves estratègies i recursos i els treballi. És una metodologia no directiva, en la qual el client arriba a les seves respostes.

Demana informació dels processos de coaching personal.